9 september 2020

Stage

Onze school werkt onder andere samen met de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Jaarlijks lopen studenten van de CHE stage bij ons op school voor hun opleiding tot leraar basisonderwijs. In het eerste, tweede en derde jaar van hun opleiding is het één dag in de week en soms een hele week. Vierdejaars studenten mogen een aantal maanden als leraar in opleiding (LIO) werken.

Het opleiden van studenten gaat steeds meer in de scholen zelf plaatsvinden. Onze school heeft een Interne Coördinator Opleidingen (ICO), namelijk Andries Korlaar: andrieskorlaar@cbsschoolmetdebijbel.nl

Voor het het cursusjaar 2022-2023 zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste LIO-stagiaires. VCO-Bunschoten is een positief ontwikkelende organisatie van 6 basisscholen; Het Sterrenlicht, De Ark, De Grondtoon, De Vlucht, School met de Bijbel en De Wegwijzer.

Sinds augustus 2009 zijn wij als partnerscholen verbonden aan de CHE te Ede en de Marnix Academie te Utrecht. Bij plaatsing van studenten hebben deze studenten voorrang. De ervaring leert dat niet alle LIO-plaatsen altijd ingevuld kunnen worden, dus ook andere LIO-stagiaires kunnen reageren. De basisschool, de startdatum en de werkdagen worden in overleg met elkaar bepaald. Indien je een voorkeur hebt voor één van de bovenstaande basisscholen, mag je die natuurlijk kenbaar maken.

Voor meer informatie over deze speciale procedure, de scholen en onze organisatie, verwijzen wij je naar de website van Scholengroep Wijzer www.wijzerscholen.nl

Indien je geïnteresseerd bent om een LIO-stage te lopen, ontvangen wij graag voor 20 april 2022 een sollicitatiebrief en CV op: info@vcobunschoten.nl (t.a.v. Janny van Halteren)

Per post op: Vereniging voor Christelijk Onderwijs in Bunschoten, Spakenburg en Eemdijk., Postbus 83, 3750 GB Bunschoten. Contactpersoon LIO-stage: Janny van Halteren.